Velkommen til Tannverden Rælingen

Velkommen til Tannverden i Rælingen. Vi gir deg et komplett tannhelsetilbud og vil alltid være tilstedet for deg når du trenger det. Derfor tilbyr vi akutthjelp både dag/kveld/helg og helligdager (etter timesbestilling)!

Vi dekker alle dine behov innenfor vanlig tannbehandling; estetisk tannpleie, fasade, protese,implantater, usynlig tannregulering kroner, broer og bleking. Klinikken er moderne og ny, og er lett tilgjengelig i Rælingen.

Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til vår tannklinikk. Vi føler oss priviligert som får jobbe med mennesker, og synes det er hyggelig at mange av pasientene våre kommer på anbefaling fra bekjente.

Vår filosofi

 Vi legger vekt på valg av behandling som gir minst mulig intervensjon uten å ofre kvalitet og funksjon. Valg av behandlingsform skjer i forhold til hva som er best i det langsiktige. Pasienten blir alltid informert om de ulike behandlingsalternativer med kostnader, risiko og prognose for hvert alternativ.

Vi benytter kun det beste innen dental materialer og utstyr til en hver tid. Optimal hygiene er alltid i fokus. Våre ansatte holder seg faglig oppdatert ved å delta i kurs og seminarer.

Vi setter av god tid til å bli kjent med pasientene våre, slik at vi kan gi dem en behandling tilrettelagtderes behov. For å gå ett steg videre enn andre er vi alltid tilgjengelig for våre faste pasienter. Dvs. at vi ved akutte tilfeller alltid (kveld/helg/helligdag) kan kontaktes på telefon.
Adresse

Stallbakken 1, 2005 Rælingen.

Åpningstider

MON-FRI: 08:30am - 5:00pm
SAT-SUN: Etter avtale