Invisalign

Oppnå et perfekt smil med Invisalign hos Tannverden. Våre usynlige tannreguleringer retter tennene dine komfortabelt og diskret. Bestill en gratis konsultasjon i dag og oppdag hvor enkelt og effektivt det kan være å få rette tenner. La Tannverden hjelpe deg med å få smilet du alltid har ønsket deg!

Få en profesjonell invisalign behandling hos Tannverden.

Mange ønsker å forbedre sitt smil uten å bruke synlige metallklammer. Invisalign er en moderne metode for usynlig tannregulering som gir deg muligheten til å rette tennene på en diskret og effektiv måte. Hos Tannverden, som ligger sentralt mellom Lillestrøm og Rælingen, tilbyr vi denne behandlingen til våre pasienter.

Hva er Invisalign?

Invisalign er en teknologi som bruker gjennomsiktige og avtakbare aligners for å rette tennene dine. Disse alignerne er spesiallaget for hver pasient og skiftes ut omtrent hver andre uke for å bevege tennene gradvis til ønsket posisjon.

Fordeler med Invisalign

Usynlig Tannregulering: Invisalign aligners er nesten usynlige, så du kan rette tennene dine uten at noen legger merke til det. Dette er ideelt for både voksne og tenåringer.

Komfort: Alignerne er laget av glatt plast, noe som gjør dem mer komfortable enn tradisjonelle metallklammer. Du kan også ta dem ut for å spise, pusse tennene og bruke tanntråd.

Effektivitet: Invisalign kan rette mange forskjellige tannproblemer, fra små skjevheter til mer komplekse justeringer. Mange pasienter oppnår ønskede resultater på 12 til 18 måneder.

Behandlingsprosessen hos Tannverden

Hos Tannverden, din lokale tannlege mellom Lillestrøm og Rælingen, starter Invisalign-behandlingen med en gratis konsultasjon. Våre erfarne tannleger vil vurdere din tannhelse og avgjøre om Invisalign er det rette valget for deg. Her er hva du kan forvente:

Gratis Konsultasjon: Under konsultasjonen vil vi diskutere dine mål og forventninger, samt utføre en grundig undersøkelse av tennene dine. Vi vil også ta digitale avtrykk og røntgenbilder for å lage en nøyaktig behandlingsplan.

Personlig Tilpasset Behandlingsplan: Basert på dine digitale avtrykk, vil vi lage en 3D-modell av tennene dine og planlegge hele behandlingsprosessen. Du vil få se en virtuell fremstilling av hvordan tennene dine vil bevege seg og hva det endelige resultatet vil være.

Tilpasning av Aligners: Når alignerne dine er klare, vil du motta en serie tilpassede aligners som du bytter ut hver andre uke. Du vil komme til regelmessige oppfølgingsbesøk hos oss for å sikre at behandlingen går som planlagt.

Oppfølging og Vedlikehold: Etter at behandlingen er fullført, vil vi gi deg en retainer for å holde tennene dine i deres nye posisjon. Regelmessige kontroller hos Tannverden vil sikre at smilet ditt forblir vakkert og rett.

Bestill din kostnadfrie konsultasjon

Ikke vent med å oppnå det smilet du alltid har drømt om. Bestill din gratis konsultasjon for Invisalign hos Tannverden i dag. Våre vennlige og erfarne tannleger er klare til å hjelpe deg med å oppnå en vakker og rett tannstilling med usynlig tannregulering. Kontakt oss nå for å komme i gang!

Invisalign
0 NOK
Få rette tenner med usynlig tannregulering hos Tannverden. Bestill en gratis konsultasjon idag.
Gratis konsultasjon
Diskret og usynlig
Erfarne tannleger
Skreddersydd behandling
Bestill time her
Spørsmål? Vi har svar

Mest stilte spørsmål

Hvordan fungerer Invisalign?
Hvor lenge varer Invisalign-behandlingen?
Er Invisalign smertefullt?
Kan jeg spise og drikke hva jeg vil med Invisalign?
Timebestilling

Endelig kan du bestille og endre time på nett