Tannimplantat

Oppdag den perfekte løsningen for ditt smil med tannimplantater hos Tannverden. Våre erfarne tannleger tilbyr skreddersydde behandlingsplaner, toppmoderne utstyr og dedikert omsorg for å sikre deg et varig og strålende smil. Ta det første skrittet mot et nytt smil i dag med en konsultasjon hos oss.

Tannimplantat behandling hos tannverden

Å miste en tann kan påvirke både utseendet ditt og selvtilliten din. Hos Tannverden, som ligger sentralt mellom Lillestrøm og Rælingen, tilbyr vi tannimplantat behandling som gir deg tilbake ditt naturlige smil. Våre erfarne tannleger er her for å hjelpe deg med å gjenopprette tannhelsen din med de beste løsningene innen moderne tannbehandling.

Hva er tannimplantat?

Et tannimplantat er en kunstig tannrot laget av titan som kirurgisk settes inn i kjeven. Implantatet fungerer som en stabil base for en erstatningstann, bro eller protese. Etter at implantatet har grodd fast i kjevebenet, festes en krone, bro eller protese til implantatet for å fullføre behandlingen. Resultatet er en tann som ser ut og føles som en naturlig tann.

Fordeler med tannimplantat

Naturlig utseende og funksjon: Tannimplantater ser ut og fungerer som naturlige tenner. De gir deg muligheten til å smile, spise og snakke med selvtillit.

Langvarig løsning: Med riktig pleie kan tannimplantater vare i mange år, ofte hele livet. Dette gjør dem til en kostnadseffektiv løsning på lang sikt.

Forbedret munnhygiene: Tannimplantater krever ingen spesielle rengjøringsrutiner. Du kan pusse og bruke tanntråd som vanlig, noe som bidrar til å opprettholde god munnhygiene.

Bevarer kjevebenet: Når du mister en tann, kan kjevebenet begynne å forringes. Tannimplantater stimulerer kjevebenet. Noe som forhindrer beintap og bevarer ansiktsstrukturen.

Behandlingsprosessen hos Tannverden

Hos Tannverden, din lokale tannlege mellom Lillestrøm og Rælingen, starter behandlingen med en grundig konsultasjon. Våre erfarne tannleger vil vurdere din tannhelse og avgjøre om tannimplantater er den rette løsningen for deg. Her er en oversikt over behandlingsprosessen:

Gratis konsultasjon: Under konsultasjonen vil vi diskutere dine mål og forventninger, samt utføre en grundig undersøkelse av tennene og kjevebenet ditt. Vi tar røntgenbilder og eventuelt en CT-skanning for å planlegge implantatets plassering.

Planlegging og forberedelse: Basert på undersøkelsen lager vi en skreddersydd behandlingsplan for deg. Dette inkluderer valg av riktig type implantat og planlegging av selve inngrepet.

Implantatinnsetting: Implantatet settes kirurgisk inn i kjevebenet under lokalbedøvelse. Etter inngrepet trenger implantatet tid til å gro fast i kjevebenet, en prosess som tar noen måneder.

Festing av krone, bro eller protese: Når implantatet har grodd fast, festes den permanente erstatningstannen, broen eller protesen. Dette sikrer en naturlig og funksjonell tannrekonstruksjon.

Oppfølging og vedlikehold: Regelmessige kontroller hos Tannverden sikrer at implantatet fungerer som det skal. Vi gir deg også råd om hvordan du best tar vare på dine nye tenner.

Få en gratis konsultasjon hos Tannverden

Ikke vent med å gjenopprette ditt smil og din selvtillit. Bestill en gratis konsultasjon for tannimplantater hos Tannverden i dag. Våre vennlige og erfarne tannleger er klare til å hjelpe deg med å oppnå optimal tannhelse og et vakkert smil. Kontakt oss nå for å komme i gang!

Tannimplantat
0 NOK
Få et perfekt smil med tannimplantat hos Tannverden. Bestill en gratis konsultasjon.
Langvarig løsning
Bevaring av kjevebenet
Naturlig utseende
Enkel vedlikehold
Bestill time her
Spørsmål? Vi har svar

Mest stilte spørsmål

Er tannimplantater smertefulle?
Hvor lang tid tar det å få tannimplantater?
Hva er suksessraten for tannimplantater?
Er tannimplantater egnet for alle?
Timebestilling

Endelig kan du bestille og endre time på nett