Priser

Se våre enkle og faste priser

Opening Hours

MON – WED

8AM – 7PM

THU

8AM – 5PM

FRI

8AM – 5PM

SAT – SUN

Closed

Komplett tannsjekk

En komplett tannsjekk er viktig for din årlige helse. Vår sjekk inkluderer røntgen, rens og en klinisk gjennomgang for å sikre optimal tannhelse. Dette hjelper med å oppdage og forebygge problemer tidlig og unngå dyre utgifter. Anbefales én gang i året.

Akutt tannlegetime

Har du akutte tannsmerter eller en uventet tannskade? Vår klinikk tilbyr akutte tannlegetimer for å gi øyeblikkelig lindring og omsorg når du trenger det mest. Kontakt oss nå for å få hjelp så raskt som mulig!

Tannbleking

Få et strålende hvitt smil med tannbleking hos Tannverden. Behandlingen inkluderer undersøkelse, avtrykk, tilpassede blekeskinner og blekemiddel.

Tannrens

Opplev en skånsom tannrens hos Tannverden som fjerner belegg og misfarging med Airflow og Pussepasta

Invisalign/ usynlig regulering

Få rette tenner med usynlig tannregulering hos Tannverden. Bestill en gratis konsultasjon idag.

Tannimplantat

Få et perfekt smil med tannimplantat hos Tannverden. Bestill en gratis konsultasjon.

Lokal anestesi

bedøvelse av aktuelt område

Tryllestavbedøvelse

En avansert form for bedøvelse som gir nøyaktig og kontrollert smertelindring uten tradisjonelle sprøyter

Røntgenbilde per stk

Få presis diagnostikk og nøyaktige resultater med våre avanserte røntgenbilder, som gir grundig innsikt i din tannhelse og gjør det mulig for våre eksperter å planlegge effektive behandlinger

Invisalign konsultasjon

Få rette tenner med usynlig tannregulering hos Tannverden. Bestill en gratis konsultasjon idag.

Invisalign utredning

Gjennom en omfattende Invisalign-utredning hos Tannverden inkluderer vi fotostatus, panoramarøntgen og skanning av tennene for å skape en grundig behandlingsplan.

Invisalign i7

Invisalign i7-behandlingen hos Tannverden tilbyr enkel regulering med usynlige skinner og gir deg full oversikt og veiledning fra din tannlege for å oppnå ønskede resultater på en trygg og effektiv måte.

Invisalign Lite

Få en skreddersydd Invisalign Lite-behandling hos Tannverden som gir regulering med "usynlige skinner". Du får full støtte og veiledning fra din tannlege gjennom hele behandlingen for å oppnå et strålende smil på en enkel og diskret måte.

Full invisalign behandling

Få en skreddersydd Invisalign Comprehensive-behandling hos Tannverden som gir regulering med "usynlige skinner". Du får full støtte og veiledning fra din tannlege gjennom hele behandlingen for å oppnå et strålende smil på en enkel og diskret måte.

Vivera retensjonsskinner

Opplev Vivera retensjonsskinner til bruk om natten for begge kjever (3 sett) hos Tannverden. Få skreddersydde retensjonsskinner som hjelper deg med å opprettholde resultatene fra din tannregulering på en enkel og effektiv måte.

Konsultasjon av Tannimplantat

Få en gratis konsultasjon angående din tannimplantat behandling hos Tannverden.

Panorama bilde

Panoramabilde er en røntgenundersøkelse som gir et bredt overblikk over kjeven og tennene og er nyttig for å evaluere tannimplantatbehandling på en grundig og effektiv måte.

Bittskinne (egenandel)

En bittskinne er en individuelt tilpasset tannskinne som brukes ved tannimplantatbehandling for å beskytte tennene mot skade, forbedre bitefunksjonen og bidra til å opprettholde behandlingsresultatene på lang sikt.

Blekeskinner

Blekeskinner er spesialtilpassede skinner brukt ved tannbleking, som bidrar til å jevnt fordele blekemiddelet over tennene og beskytte dem mot skade under behandlingen. Disse skinnene bidrar til å sikre en trygg og effektiv blekeprosess med gode resultater.

Porselenskrone

En porselenskronebehandling inkluderer preparering av tannen, avtrykkstaking, fotografering for nøyaktig tilpasning, midlertidig plastkrone og samarbeid med en tanntekniker for å sikre et estetisk og funksjonelt resultat. Denne omfattende prosessen sikrer en skreddersydd og holdbar løsning for skadede eller estetisk utfordrende tenner.

Gullkrone  

En gullkronebehandling innebærer preparering av tannen og plassering av en gullkrone, som er en holdbar og estetisk tiltalende løsning for å gjenopprette form og funksjon. Denne behandlingen utføres uten involvering av tanntekniker og gir en pålitelig løsning for skadede eller svekkede tenner.

Støpt konus eller rotkappe inkl stift & tannteknikk

En støpt konus eller rotkappebehandling inkluderer preparering av tannen, stiftfremstilling og plassering av konus eller rotkappe. I tillegg til samarbeid med en tanntekniker for å lage en skreddersydd løsning. Denne omfattende prosessen sikrer en holdbar og funksjonell rekonstruksjon av en skadet eller svekket tann.

Hel over- eller underkjeveprotese

Hel over- eller underkjeveprotese er en protese som erstatter alle tennene i enten overkjeven eller underkjeven. Denne protesen gir fullstendig gjenoppretting av tannfunksjonen og estetikken i den påvirkede kjeven og kan tilpasses individuelt for å sikre optimal passform og komfort for pasienten.

Helsett

Et helsett refererer vanligvis til en komplett tannprotese som erstatter alle tennene i både over- og underkjeven. Dette er en omfattende proteseløsning som gir fullstendig gjenoppretting av tannfunksjon og estetikk for pasienter som har mistet alle sine naturlige tenner i begge kjevene.

Partiell protese

En partiell protese er en avtakbar protese som brukes til å erstatte manglende tenner når noen naturlige tenner fortsatt er til stede i kjeven. Denne protesen består av et metallrammeverk eller akrylbase som holder kunstige tenner på plass og er designet for å blande seg naturlig med de gjenværende tennene. Partielle proteser gir en funksjonell og estetisk løsning for pasienter med delvis tannløshet.

Rebasering

Rebasering er en prosedyre som utføres på en avtakbar tannprotese for å erstatte det gamle basismaterialet med nytt. Dette gjøres for å forbedre passformen og komforten til protesen etter at kjevebenet har endret seg over tid. Det sikrer dermed en bedre og mer stabil passform for pasienten.

Behandling hos tannlege for periodontitt (30min)

Behandling hos tannlegen for periodontitt per 30 minutter innebærer en grundig rensing av tannkjøttlommer, fjerning av tannstein, plakk  samt andre periodontale prosedyrer som skal hjelpe til med å kontrollere og behandle periodontitt. Dette kan også inkludere instruksjon og veiledning om oral hygiene og hjemmepleie. Det er viktig å merke seg at behandlingstiden kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden og individuelle pasientbehov.

Fiksering av tenner  

Fiksering av tenner refererer til prosessen med å stabilisere løse tenner.

Kirurgiske inngrep ved behandling av marginal periodontitt

Ved nødvendige kirurgiske inngrep forbehandling av marginal periodontitt

Ukomplisert ekstraksjon av tann eller rot

Ukomplisert ekstraksjon av tann eller rot innebærer fjerning av en tann eller rot som ikke er knyttet til komplikasjoner som dype infeksjoner, uvanlig tannplassering eller skade på omkringliggende vev. Prosedyren utføres vanligvis ved hjelp av tannverktøy og kan gjennomføres relativt raskt under lokalbedøvelse. Etter ekstraksjonen vil tannlegen gi råd om etterbehandling og eventuelle videre behandlingsbehov.

Komplisert tanntrekking 

Komplisert tanntrekking eller kirurgisk fjerning av retinert tann eller dyptliggende rot involverer mer avanserte prosedyrer som krever kirurgisk tilgang til tannen eller roten på grunn av dens dype eller ugunstige posisjon. Dette kan inkludere bruk av kirurgiske instrumenter for å dele tannen eller rotens struktur samt utførelse av tannkjøttkirurgi for å eksponere det underliggende området. Pasienten kan være under generell anestesi eller lokalbedøvelse, avhengig av kompleksiteten av inngrepet. Etter operasjonen vil det være en periode med helbredelse og pasienten vil få nødvendige instruksjoner for etterbehandling og oppfølging.

Incisjon av abscess

Incisjon av abscess er en kirurgisk prosedyre der tannlegen eller kirurgen lager et lite snitt eller et hull i abscessen for å tillate drenering av pus og væske som har samlet seg under huden eller tannkjøttet. Dette hjelper til med å lindre smerte, redusere trykket og fremme helbredelse. Prosedyren utføres vanligvis under lokalbedøvelse og pasienten kan oppleve umiddelbar lindring etter at abscessen er drenert. Etter inngrepet vil det være viktig med god munnhygiene og eventuell bruk av antibiotika for å forhindre gjentakelse av infeksjonen.

Hvit fylling (kompositt) 1 flate

En hvit fylling av komposittmateriale på én flate involverer restaurering av en enkelt tannflate som har blitt skadet av karies eller annen tannskade. Prosedyren innebærer fjerning av det skadede vevet, rengjøring av området og påføring av et estetisk hvitt komposittmateriale som matches til tannens naturlige farge. Etter at fyllingen er påført, formes og herdes den med en spesiell lyskilde for å sikre god passform og holdbarhet. Denne typen fylling er populær fordi den kan blandes med tannens naturlige farge og gi et estetisk tiltalende resultat.

Preparering og fylling med tannfarget fyllingsmateriale (2 flater) 

Preparering og fylling med tannfarget fyllingsmateriale på to flater involverer fjerning av det skadede vevet fra to sider av tannen og påføring av et estetisk tannfarget fyllingsmateriale. Prosessen innebærer å forme og herde fyllingen for å gjenopprette tannens form, funksjon og estetikk. Dette bidrar til å styrke tannstrukturen og hindre ytterligere forfall eller skade. Den tannfargede fyllingen blander seg godt med tannens naturlige farge, noe som gir et kosmetisk tiltalende resultat.

Preparering og fylling med tannfarget fyllingsmateriale (3 flater)

Preparering og fylling med tannfarget fyllingsmateriale på tre flater involverer fjerning av det skadede vevet fra to sider av tannen og påføring av et estetisk tannfarget fyllingsmateriale. Prosessen innebærer å forme og herde fyllingen for å gjenopprette tannens form, funksjon og estetikk. Dette bidrar til å styrke tannstrukturen og hindre ytterligere forfall eller skade. Den tannfargede fyllingen blander seg godt med tannens naturlige farge, noe som gir et kosmetisk tiltalende resultat.

Midlertidig fylling

En midlertidig fylling er en midlertidig løsning som brukes når en permanent fylling ikke umiddelbart kan plasseres. Den brukes vanligvis i tilfeller der det er behov for å la tannen hvile eller forberede seg på ytterligere behandling, for eksempel rotfylling eller kronepreparering. Midlertidige fyllinger kan også brukes i nødstilfeller for å midlertidig forsegle et hull eller beskytte en skadet tann. Disse fyllingene er vanligvis laget av en midlertidig fyllingsmateriale som ikke er like holdbart som en permanent fylling, men som bidrar til å lindre smerter og beskytte tannen inntil permanent behandling kan utføres.

Oppbygging av tannkrone i plastist materiale (4 flater + )

Oppbygging av tannkrone i plastmateriale med fylling på fire flater eller mer innebærer å rekonstruere og styrke en betydelig skadet eller svekket tann før påføring av en krone. Prosessen begynner med fjerning av det skadede vevet og formingen av en ny tannstruktur ved hjelp av plastmateriale. Deretter blir fyllingen formet og herdet for å gjenopprette tannens form, funksjon og estetikk. Denne prosedyren sikrer en stabil base for påføring av en tannkrone, som er en skall-lignende restaurering som dekker hele tannen for å beskytte den mot ytterligere skade

Rotfylling av fortenner/hjørnetenner

Rotfylling av fortenner eller hjørnetenner er en tannbehandling som utføres når pulpa, det myke vevet innerst i tannen, er skadet eller infisert. Prosessen innebærer å fjerne det infiserte vevet fra tannens rotkanal, rense kanalen grundig og deretter fylle den med et spesielt fyllingsmateriale for å forsegle og beskytte tannen. Dette bidrar til å bevare tannen og forhindre ytterligere infeksjon eller skade, samtidig som smerte og ubehag lindres.

Rotfylling av premolarer(lille jeksel)

Rotfylling av premolarer, også kjent som små jeksler, utføres når pulpa (det myke vevet innerst i tannen) er skadet eller infisert. Prosessen innebærer å fjerne det infiserte vevet fra tannens rotkanal, rengjøre kanalen grundig og deretter fylle den med et spesielt fyllingsmateriale for å forsegle og beskytte tannen. Dette bidrar til å bevare tannen og forhindre ytterligere infeksjon eller skade, samtidig som smerte og ubehag lindres. Rotfylling av premolarer er vanlig og bidrar til å bevare tannens funksjon og struktur.

Rotfylling av molarer (jekseltann)

Rotfylling av molarer, eller jekseltenner, utføres når pulpa (det myke vevet innerst i tannen) er skadet eller infisert. Prosessen innebærer å fjerne det infiserte vevet fra tannens rotkanaler, rengjøre kanalene grundig og deretter fylle dem med et spesielt fyllingsmateriale for å forsegle og beskytte tannen. Dette bidrar til å bevare tannen og forhindre ytterligere infeksjon eller skade, samtidig som smerte og ubehag lindres. Rotfylling av molarer er en vanlig og viktig behandling for å bevare tennenes funksjon og struktur

Timebestilling

Endelig kan du enkelt bestille og endre din time på nett