Tannbleking

Drømmer du om et lysere, hvitere smil? Hos Tannverden tilbyr vi profesjonell tannbleking som gir deg synlige resultater raskt og trygt. Vår omfattende behandling inkluderer en grundig undersøkelse, avtrykk av tennene, tilpassede blekeskinner og effektivt blekemiddel. Kontakt oss i dag for å bestille en time og opplev forskjellen!

Få et strålende hvitt smil med tannbleking hos tannverden

Ønsker du et lysere og mer strålende smil? Hos Tannverden tilbyr vi profesjonell tannbleking som gir deg imponerende resultater på en trygg og effektiv måte. Enten du er i Lillestrøm, Rælingen eller nærliggende områder er vår moderne klinikk klar til å hjelpe deg med å oppnå ditt drømmesmil.

Hvorfor velge tannbleking hos Tannverden?

Misfarging av tennene kan skyldes mange faktorer, inkludert kosthold, røyking og naturlig aldring. Vår profesjonelle tannblekingsbehandling er designet for å fjerne disse misfargingene og gi deg et hvitere, mer selvsikkert smil. Her er noen grunner til å velge tannbleking hos Tannverden:

Omfattende behandling: Vår tannblekingsprosess inkluderer en grundig undersøkelse av tennene dine, avtrykk for å lage tilpassede blekeskinner og høykvalitets blekemiddel som sikrer optimale resultater.

Sikkert og effektiv: Behandlingen utføres av erfarne tannleger som sørger for at blekingen er trygg for tannemaljen og tannkjøttet ditt. Vi bruker avanserte teknikker og materialer for å gi deg et jevnt og naturlig hvitt smil.

Personlig tilpasning: Våre tilpassede blekeskinner sikrer at blekemiddelet fordeles jevnt og effektivt over tennene dine. Dette gir en mer effektiv bleking og  komfort under behandlingen.

Fleksibel betalingsløsning: Vi forstår at tannbleking kan være en investering. Derfor tilbyr vi muligheten til å dele opp behandlingskostnaden, slik at du kan få det smilet du ønsker uten økonomisk stress.

Slik fungerer tannbleking hos tannverden

Når du velger tannbleking hos Tannverden kan du forvente en grundig og profesjonell prosess fra start til slutt:

  • Undersøkelse: Først vil våre tannleger gjennomføre en omfattende undersøkelse av tennene dine for å sikre at de er sunne og egnet for bleking.
  • Avtrykk: Deretter tar vi avtrykk av tennene dine for å lage tilpassede blekeskinner som passer perfekt til ditt tannsett.
  • Blekeskinner og blekemiddel: Du får med deg blekeskinner og profesjonelt blekemiddel hjem. Sammen med detaljerte instruksjoner om hvordan du skal bruke dem for best mulig resultat.

Tannverden – Din lokale tannlege i Lillestrøm og Rælingen

Hos Tannverden er vi stolte av å betjene lokalsamfunnene i Lillestrøm og Rælingen med topp moderne tannbehandlinger. Våre erfarne tannleger og vennlige ansatte er dedikert til å gi deg den beste omsorgen i komfortable omgivelser. Vi har hjulpet utallige pasienter med å oppnå sitt drømmesmil og vi er klare til å hjelpe deg også.

Tannbleking
3.900 NOK
Få et strålende hvitt smil med tannbleking hos Tannverden. Behandlingen inkluderer undersøkelse, avtrykk, tilpassede blekeskinner og blekemiddel.
Grundig undersøkelse
Avtrykk av tennene
Profesjonelt blekemiddel
Langvarige resultater
Bestill time her
Spørsmål? Vi har svar

Mest stilte spørsmål

Er tannbleking trygt for tennene mine?
Hvor lenge varer resultatene av tannbleking?
Vil tannbleking gjøre tennene mine følsomme?
Kan alle få tannbleking?
Timebestilling

Endelig kan du bestille og endre time på nett