Tannrens

Få et sunnere og mer strålende smil med tannrens hos Tannverden. Vår avanserte behandling fjerner plakk, tartar og overflateflekker for optimal tannhelse og frisk pust. Bestill din time i dag og opplev forskjellen!

Oppnå optimal tannhelse med tannrens hos Tannverden

Profesjonell tannrens er en essensiell del av å opprettholde god tannhelse. Hos Tannverden (vi ligger sentralt mellom Rælingen og Lillestrøm) tilbyr vi en grundig og effektiv tannrens som gir deg renere, sunnere og mer strålende tenner.

Hva er tannrens?

Tannrens går langt utover vanlig tannpuss og bruk av tanntråd. Vår omfattende tannrensprosedyre inkluderer:

Håndinstrumenter: For å nøye fjerne plakk og tartar som har bygget seg opp på tennene og under tannkjøttlinjen.

Ultralyd: En kraftig og effektiv metode som bruker ultrasoniske vibrasjoner for å løsne og fjerne hard tartar.

Airflow: En avansert teknologi som bruker en blanding av luft, vann og natriumbikarbonatpulver for å fjerne overflateflekker, og etterlater tennene glatte og skinnende.

Pussepasta: For en grundig polering som gir tennene en glatt overflate og en strålende glans.

Fordelene med tannrens hos Tannverden

Forebygging av tannsykdommer: Regelmessig tannrens bidrar til å forhindre tannkjøttsykdommer og hull ved å fjerne plakk og tartar som kan føre til infeksjoner og betennelser.

Forbedret munnhygiene: En grundig tannrens etterlater tennene og tannkjøttet rent og friskt, noe som forbedrer din generelle munnhelse.

Flekkfjerning: Airflow-teknologien fjerner effektivt overflateflekker fra kaffe, te, vin og tobakk, og gir deg et hvitere smil.

Frisk pust: Tannrens fjerner bakterier og matrester som kan forårsake dårlig ånde, noe som gir deg en langvarig følelse av friskhet.

Hvorfor velge Tannverden for din tannrens?

Hos Tannverden er vi dedikert til å tilby den beste tannpleien til våre pasienter i Rælingen og Lillestrøm. Våre erfarne tannleger og tannpleiere bruker de nyeste teknologiene og metodene for å sikre at du får den mest effektive og komfortable behandlingen. Her er noen grunner til å velge oss:

Erfaring og ekspertise: Vårt team består av høyt kvalifiserte tannleger og tannpleiere med lang erfaring innen profesjonell tannpleie.

Moderne utstyr: Vi bruker avansert teknologi som ultralyd og Airflow for å gi deg den beste rengjøringen.

Personlig omsorg: Vi tilpasser vår behandling til dine spesifikke behov og sørger for at du føler deg komfortabel gjennom hele prosessen.

Fleksibel betaling: Vi tilbyr muligheten til å dele opp behandlingskostnadene, slik at du kan prioritere din tannhelse uten økonomisk bekymring.

Ikke vent med å ta vare på din tannhelse. Regelmessig tannrens er en enkel måte å opprettholde et sunt og vakkert smil på. Kontakt Tannverden, din lokale tannlege i Rælingen og Lillestrøm, for å bestille en time i dag. Opplev forskjellen med profesjonell tannrens og gi deg selv selvtilliten som kommer med et strålende smil.

Tannrens
997 NOK
Opplev en skånsom tannrens hos Tannverden som fjerner belegg og misfarging med Airflow og Pussepasta
Forebygging av tannsykdommer
Bedre munnhygiene
Hvitere tenner
Frisk pust
Bestill time her
Spørsmål? Vi har svar

Mest stilte spørsmål

Hvor ofte bør jeg få en profesjonell tannrens?
Er tannrens smertefullt?
Hva er Airflow tannrens og hvordan fungerer det?
Hva er fordelene med regelmessig tannrens?
Timebestilling

Endelig kan du bestille og endre time på nett