Komplett tannsjekk

En komplett tannsjekk er viktig for din årlige helse. Vår sjekk inkluderer røntgen, rens og en klinisk gjennomgang for å sikre optimal tannhelse. Dette hjelper med å oppdage og forebygge problemer tidlig og unngå dyre utgifter. Anbefales én gang i året.

Bestill din årlige tannsjekk for optimal tannhelse hos Tannverden

Er du på jakt etter en pålitelig tannlege mellom Rælingen og Lillestrøm? Tannverden tilbyr en komplett tannsjekk som sikrer at tannhelsen din er på topp og vi er stolte av å kunne tilby høy kvalitet til enkle og faste priser i komfortable omgivelser.

Hvorfor er en årlig tannsjekk viktig?

En årlig tannsjekk er en essensiell del av din generelle helseoppfølging. Tannhelsen din påvirker ikke bare munnen, men kan også ha konsekvenser for din generelle velvære. Ved å gjennomføre en årlig tannsjekk kan du oppdage og forebygge problemer tidlig, før de utvikler seg til kostbare og smertefulle behandlinger. Dette kan spare deg for både ubehag og penger i det lange løp.

Hva inkluderer vår komplette tannsjekk?

Når du bestiller en tannsjekk hos Tannverden, får du en grundig gjennomgang av din tannhelse. Vår komplette tannsjekk inkluderer:

Røntgenbilder: For å avdekke skjulte problemer som ikke er synlige ved en vanlig undersøkelse.

Tannrens: En profesjonell rens fjerner plakk og tannstein. Det bidrar til å forhindre tannkjøttsykdommer og holder tennene dine friske.

Klinisk sjekk: En nøye gjennomgang av hver tann og tannkjøttet for å oppdage tidlige tegn på hull, sykdommer eller andre problemer.

Fordelene ved regelmessige tannsjekker

Forebygging av tannsykdommer: Regelmessige kontroller kan oppdage problemer som hull og tannkjøttsykdom på et tidlig stadium, noe som gjør behandlingen enklere og mindre kostbar.

Opprettholde god munnhygiene: En profesjonell tannrens fjerner plakk og tannstein som du ikke klarer å fjerne selv med daglig tannpuss og bruk av tanntråd.

Unngå uforutsette kostnader: Tidlig oppdagelse av tannproblemer betyr mindre invasive behandlinger og lavere kostnader.

Trygghet og velvære: Regelmessige besøk hos tannlegen gir deg trygghet og en følelse av kontroll over din egen helse.

Bestill din time hos Tannverden i dag og opplev forskjellen!

Ikke utsett tannhelsen din. Bestill en tannsjekk hos Tannverden mellom Rælingen og Lillestrøm i dag og opplev fordelene ved regelmessige tannlegebesøk. Våre erfarne tannleger og hyggelige personale er klare til å gi deg den beste omsorgen i komfortable omgivelser. Vi er stolte av 4,9 stjerner på Google og over 300 tilbakemeldinger fra fornøyde pasienter. Vi er sikre på å gi deg en 5 stjerners opplevelse.

Komplett tannsjekk
1.200 NOK
En komplett tannsjekk inkluderer røntgen, rens og klinisk sjekk for optimal tannhelse. Forebygger problemer og dyre utgifter. Anbefales årlig.
Tidlig oppdagelse av problemer
Forebygging av tannproblemer
Bevaring av naturlige tenner
Forbedret generell helse
Bestill time her
Spørsmål? Vi har svar

Mest stilte spørsmål

Gjør tannsjekken vondt?
Hvor ofte bør jeg gå til tannlegen for en sjekk?
Hva skjer hvis tannlegen finner et problem?
Hva kan jeg gjøre hjemme for å opprettholde god tannhelse?
Timebestilling

Endelig kan du bestille og endre time på nett