Jun 6, 2024

Airflow rens - få friskere tenner på 30 minutter

Å opprettholde god munnhygiene er avgjørende for både tannhelsen og den generelle velværen. En viktig del av dette er regelmessig tannrensing for å fjerne plakk, tannstein og misfarging. Tradisjonelle tannrensingsmetoder har imidlertid blitt utfordret av den innovative teknologien kjent som airflow rens. La oss utforske denne revolusjonerende metoden og hvorfor den kan være den perfekte løsningen for deg.

Hva er Airflow Rens?

Airflow rens er en avansert tannrensingsmetode som bruker en kombinasjon av vann, luft og natriumbikarbonatpulver for å skånsomt fjerne plakk, tannstein og misfarging fra tannoverflaten. Denne skånsomme, men effektive metoden gjør det mulig å rengjøre selv de vanskeligste områdene uten ubehag eller skade på tannemaljen.

Enklere forklart er Airflow som en slags høytrykksspyling av tennene, som er svært effektivt for å fjerne det du ikke får vekk ved en enkel tannpuss, og for å opprettholde rene og friske tenner.

Hvorfor Airflow Rens?

Skånsom og grundig: Airflow rens er skånsom mot tannemaljen, samtidig som den effektivt fjerner plakk og tannstein fra tannoverflaten.

Smertefri prosess: Denne metoden er smertefri og gir minimalt ubehag for pasienten, noe som gjør den ideell for de med følsomme tenner eller tannkjøtt.

Rask og effektiv: Airflow rensing er en rask prosess som kan fullføres på en brøkdel av tiden sammenlignet med tradisjonell tannrensing, noe som gjør den ideell for travle personer.

Fjerner misfarging: I tillegg til å fjerne plakk og tannstein, kan airflow rens også bidra til å fjerne overfladisk misfarging for et hvitere og mer strålende smil.

Hvor ofte bør man rense tennene med AirFlow?

Hvor ofte man bør rense tennene med AirFlow kan variere fra person til person, men generelt anbefales det å gjøre det minst én gang i året. Din tannlege eller tannpleier kan gi deg mer spesifikke anbefalinger basert på din individuelle tannhelse og behov.

AirFlow er en skånsom behandling som kan gjennomføres så ofte du måtte ønske det. AirFlow kombineres som oftest med en grundig undersøkelse, men vi tilbyr muligheten til å bestille AirFlow som en separat behandling hos oss, dersom du ønsker eller har behov for det. Bestill enkelt digitalt eller ta kontakt med oss for å avtale din AirFlow rens i dag, og ta det første skrittet mot en friskere og strålende tannhelse!

Bestill Din time hos Tannverden i dag

Er du klar til å oppleve de umiddelbare fordelene med airflow rens og forbedre din tannhelse? Bestill din konsultasjon hos Tannverden, din tannlege i Rælingen, sentral beliggenhet mellom Oslo og Lillestrøm i dag og oppdag hvordan airflow rens kan bidra til å revitalisere ditt smil og din selvtillit. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom prosessen og skreddersy en behandlingsplan som passer perfekt for dine behov. Ikke vent, ta det første skrittet mot en strålende tannhelse i dag! Bestill enkelt digitalt, eller kontakt oss på (61 42 80 80) for å avtale tidspunkt.

Andre bloggsider

Other post

5 ting du bør vite om skallfasetter

June 6, 2024
Read more
Timebestilling

Endelig kan du enkelt bestille og endre din time på nett

Opening Hours

MON – WED

8AM – 7PM

THU

8AM – 5PM

FRI

8AM – 5PM

SAT – SUN

Closed